MЁNYRA E ABDESIT

 
Shkaqet qė ndihmojnė pėr faljen e namazit tė natės PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e premte . 19 tetor 2012

 - Sinqeriteti në qëllimin e faljes së namazit, se bëhet vetëm për Allahun.
- Njohja e mirësive të namazit të natës...1- Sinqeriteti në qëllimin e faljes së namazit, se bëhet vetëm për Allahun.
2- Ta ndiejë qëllimin e namazit të natës dhe se vërtet Allahu e thërret për namaz.
3- Njohja e mirësive të namazit të natës.
4- Leximi rreth praktikimit të namazit të natës tek të parët tanë (selefi).
5- Të fjeturit në anën e djathtë.
6- Të fjeturit me abdes.
7- Të fjeturit herët.
8- Praktikimi i dhikrit të gjumit.
9- Një sy gjumë pas dreke (Kajlule).
10- Largimi nga ushqimi dhe pija e tepërt.
11- Largimi nga mëkatet dhe gabimet.
12- Luftimi i nefsit për të falur namazin e natës.
13- Qortimi i nefsit për lënien e namazit të natës.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.