MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtėsi tė Ebu Bekrit PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jehona   
e premte. 19 tetor 2012

Disa fjalë të Ebu Bekrit, Allahu qoftë i kënaqur me të:
- Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.
- Varri është errësirë dhe llamba e tij është Namazi.
- Peshorja është errësirë dhe llamba e saj është La ilahe il-lAll-llah.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.