MЁNYRA E ABDESIT

 
Dallohu... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e hėnė. 15 tetor 2012

Dallohu me çka të duash, por mos u bëj mendjemadh!
Kundërshto kë të duash, por mos e fyej askënd!
Hidhërohu si dhe sa të duash, por mos e lëndo askënd!
Vepro çfarë të duash, por mos e dëmto askënd!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.