MЁNYRA E ABDESIT

 
Jeta e njeriut PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e shtunė. 06 tetor 2012

Jeta e njeriut është mes katër situatave. Rrugëzgjidhja e tyre:

Ose është në adhurim dhe kështu le të vazhdojë.
Ose është në mëkate dhe kështu le të kërkojë falje.
Ose është në mirësi, kështu le të falënderojë.
Ose është në sprovë, kështu le të bëjë durim.

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.