MЁNYRA E ABDESIT

 
Bėhu sikur... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e martė. 02 tetor 2012

Bëhu sikur dielli në dashuri!
Bëhu sikur uji që rrjedh në miqësi dhe vëllazëri!
Bëhu sikur nata në mbulimin e mëkateve!
Bëhu sikur dheu në përulësi!
Bëhu sikur i vdekur gjatë mllefit!
Çfarëdo që të jesh…
Ose paraqitu ashtu si je,
ose bëhu ashtu si shihesh!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.