MЁNYRA E ABDESIT

 
FJALĖ TĖ ARTA PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e enjte. 20 shtator 2012Mos i beso atij që nuk e njeh, derisa ta njohësh.
Mos i beso atij që e njeh, derisa ta testosh.
Mos ia dhuro gjithë besimin atij që e njeh, derisa ta vërtetosh.
Pas kësaj, mes teje dhe atij mund të keni gjëra personale, por asnjëherë mos ia shfaq të gjitha sekretet e tua.
Jeta në të shumtën e rasteve vjen në të kundërtën e asaj që e paramendojmë.

Përshtati: Valdet Kamberi

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.