MЁNYRA E ABDESIT

 
I duan 5 dhe i harrojnė 5 PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e shtunė. 08 shtator 2012

Ka ardhur një kohë kur njerëzit i duan 5 gjëra por i harrojnë 5 të tjera:

1- I duan krijesat dhe e harrojnë Krijuesin.
2- E duan pasurinë dhe e harrojnë llogarinë.
3- I duan mëkatet dhe e harrojnë pendimin.
4- I duan pallatet dhe i harrojnë varret.
5- E duan dynjanë dhe e harrojnë ahiretin.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.