MЁNYRA E ABDESIT

 
Ruajuni... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e hėnė. 03 shtator 2012

Ruajuni nga të këqijat rrjedhëse:

1- Shpërndarja e këngëve
2- Shpërndarja e haditheve të dobëta dhe të rreme.
3- Shpërndarja e videove të ndyra dhe të pamoralshme.
4- Shpërndarja e uebfaqeve të ndyra.
5- Shpërndarja e ideologjive të kota.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.