MЁNYRA E ABDESIT

 
Eci... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jeta   
e hėnė. 06 gusht 2012

Eci dhe nuk do t'ndalem
Eci, edhe nëse të gjithë do t'më qeshin
Edhe pse mundohen t’më mposhtin
Ёshtë e kotë.
Unë krenohem me fenë time
Edhe pse s’më doni të tillë
Unë e dua Islamin
Andaj vazhdoj rrugëtimin tim
Dhe eci…
E ju më mirë të heshtni
Në të mirën tuaj e them
Edhe në qoftë se talleni me mua
Unë vërtet Allahun e dua
Dhe dua t'jem e sinqertë
Sepse Allahu e do sinqeritetin.
E dua devotshmërinë
Kot flisni.
Nuk e di
pse ju pengon mbulesa ime?
Kur unë atë e dua
Për Allah!
Dhe do ec sa të kem mundësi pas hapave tu, ja Resulul-Allah
Do t’i përballoj çdo sfide me sabër dhe iman
Dua ta arrij mëshirën Tënde, ja Rrahman.
Dua të iki nga kjo dynja me iman
Si një robëreshë e Allahut dua të jetoj
Kënaqësitë e mëkateve të kësaj dynjaje s’dua t’i shijojë
Nga e ndaluara të gjithë dua t’i ndalojë
Kënaqësitë e Allahut dua t’i shijojë
Andaj mos më pengoni!
Lermëni të qetë, s'dua t'ju dëgjojë
Dua të ec në drejtësi
Ta kaloj këtë jetë mashtruese pa mëkate
Më lini të tillë, kështu dua të jetoj
Vetëm Allahun dua ta adhuroj
Dhe deri në vdekje Atë ta lavdërojë
Mëshirën e Tij dua ta fitoj
Lus Allahun, xhenetin vendbanim të përhershëm
mua t'ma dhurojë.
Amin, ja Rabbi!

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.