MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtėsi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Ummu Abdullah   
e hėnė. 06 gusht 2012


Mos mendo për të ardhmen sepse ajo është shumë larg,
por as mos mendo për sot sepse ajo vetëm po shkon,
dhe as mos u ndal në të kaluarën sepse ajo ka shkuar...
Por shiko lart tek Zoti yt, sepse Ai të pret që ti të pendohesh...
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.