MЁNYRA E ABDESIT

 
Rrugėt e kėrkimit tė diturisė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e hėnė . 06 gusht 2012


Janë lehtësuar sot rrugët e kërkimit dhe nxënies së diturisë.


Janë lehtësuar sot rrugët e kërkimit dhe nxënies së diturisë.

1- Regjistrimi në fakultetet e sheriatit-ligjit të Zotit.

2- Prezantimi në kurset fetare që organizohen here pas here.

3- Prezantimi në ligjëratat e dijetarëve-hoxhallarëve.

4- Pyetja e dijetarëve-hoxhallarëve drejtpërdrejt apo me anë të telefonit.

5- Shoqërimi me të devotshmit dhe të mirët.

6- Vizita e dijetarëve-hoxhallarëve dhe dëgjimi nga dija dhe këshillat e tyre.

7- Leximi i librave të dijetarëve të selefit dhe pyetja për atë që nuk është e qartë për lexuesin.

8- Dëgjimi i kasetave-cd-ve me ligjërata shkencore nga dijetarët-hoxhallarët tanë të ndershëm.

Marrë nga: Ejne nahnu min haula 4\187

Përshtati: Valdet Kamberi 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.