MЁNYRA E ABDESIT

 
5 errėsirat PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e enjte. 26 korrik 2012

  Disa fjalë të Ebu Bekrit, Allahu qoftë i kënaqur me të:

- Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.
- Varri është errësirë dhe llamba e tij është Namazi.
- Peshorja është errësirë dhe llamba e saj është La ilahe il-lAll-llah.
- Sirati është errësirë dhe llamba e tij është Bindja e plotë.
- Ahireti është errësirë dhe llamba e tij është Puna e mirë.

Përshtati: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.