MЁNYRA E ABDESIT

 
A kujdesesh pėr namazin? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e shtunė . 14 korrik 2012
 Namazi është shtylla më madhore e Islamit pas dy dëshmive.
Namazi është urdhër i Allahut dhe prej çështjeve më të rëndësishme në fe.


Namazi është pasqyra e punës së muslimanit.
Namazi është peshore e respektimit të fesë në zemrën e besimtarit.
Namazi është rruga e besimtarëve dhe moto e të shpëtuarve.
Namazi është afrim tek Allahu.
Namazi është shkollë morale.
Namazi është qetësi, lumturi, dritë dhe argument.
Namazi është dhuratë hyjnore.
Namazi është falënderim për dhuntitë e Allahut.
Namazi është preventivë e mëkateve dhe mbrojtje e epsheve.
Namazi është falës i gabimeve dhe mëkateve.
Namazi është shoqëruesi i muslimanit në sprova.
Namazi është sjellës i rrizkut dhe çelës i udhëzimit.
Namazi është shpëtim nga dënimi i varrit.
Namazi është ngritës i shkallëve të besimtarit.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.