MЁNYRA E ABDESIT

 
Meriton dashurinė… PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e martė. 10 korrik 2012
 “Nuk ka besuar askush prej jush me besim të plotë, derisa nuk e do për vëllain e vet atë që do për veten e tij”. - Muhamedi alejhi selam.
Meriton dashurinë…

Ai që mbjell dashurinë mes njerëzve.

“Nuk ka besuar askush prej jush me besim të plotë, derisa nuk e do për vëllain e vet atë që do për veten e tij”. (Transmetojnë: Buhariu dhe Muslimi)

Meriton dashurinë…
Ai që i udhëzon njerëzit për t’u dashur mes vete.

“A nuk doni t’iu tregoj për një gjë, nëse e veproni do të duheni: ‘Përhapeni selamin mes jush!’” (Muslimi)

Meriton dashurinë…
Ai që na ka mësuar si t’i pushtojmë dhe qetësojmë zemrat.

“Jepni dhurata, që të duheni.” (Imam Maliku në Muvetta)

Meriton dashurinë…
I Dërguari ynë, Muhammedi, alejhi selam, që është mëshirë për njerëzimin.
Dërgoni salavate mbi Muhammedin, alejhi selam!

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.