MЁNYRA E ABDESIT

 
Uji i zem-zemit mė i ėmbėl si shėrbeti PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sabri Vilanci   
e martė. 10 korrik 2012

Allahu xh.sh. gjithçka ka falë në botë
Por ka falë vetëm një ujë
që ne e quajmë uji zem-zem,
që është më i ëmbël sesa uji që e quajmë sherbet.

Ky ujë është edhe ujë shumë i mirë
po ashtu është edhe ujë shërues
kush e provon ujin zem-zem, kurrë në jetë s’ka me harruar,
është i ëmbël dhe edhe i lehtë.

Allahu Një, gjithçka për njerëzimin ka krijuar
Është edhe një farë që ne i themi fara e zezë,
por tash edhe mjekësia po e pranon,
se është shumë e dobishme për shëndet.

Të gjitha këto ne duhet t’i provojmë dhe t’i praktikojmë
e vetëm nga Allahu ndihmë të kërkojmë
dhe shëndetin tonë ta mbrojmë,
t’i largojmë ne fëmijët nga droga,
se ajo shëndetin e besimin ta shkatërron
larg drogës e duhanit
Se ajo është vetëm rruga e shejtanit të mallkuar.

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.