MЁNYRA E ABDESIT

 
Mos harro! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e shtunė. 07 korrik 2012

Toka nuk harron fytyrat e atyre që kanë bërë sexhde.
Nata nuk harron lutjet e adhuruesve.
Faqet nuk harrojnë lotët e të penduarve.
Allahu e di që përkundër mëkateve tona, ne jemi besimtarë.
Koha kalon me shpejtësi.
Kujdes nga shpresa e gjatë!
Ruaje gjuhën tënde nga fjalët e kota!
Kush lind edhe do të vdes.
Allahu është i gjallë dhe nuk vdes.
Jo çdo kush që ka të veshur mëndafshin është princ.
Jo çdo kush që nuk fle në shtrat është i varfër.
Sa trupa të nënçmuar ka nën mëndafsh…
Sa të varfër pa shtretër janë princër…

Përshtati: Valdet Kamberi

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.