MЁNYRA E ABDESIT

 
Jeta jonė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Gzime Tunuzliu   
e premte . 18 maj 2012

Nëse jeta është e pavlerë
Atëherë pse në të jetojmë?
Nëse nuk dimë çka është bota
Nuk dimë as ta shijojmë. 

Nëse din të jetosh
din edhe të kuptosh
Njashtu edhe jetën
Mund ta shijosh.  

Disa njerëz nuk dinë asgjë
dhe bëhen njerëz palidhje
Por jeta është e t'gjithëve
Këtë të gjithë e dinë. 

Një ditë të gjithë kemi me vdekë
e s’kemi me pa dritë me sy
Atëherë s’do të grindemi
Se a ke jeta për mua, a për ty.  

Atëherë s’do jemi në këtë botë
Por do kemi një jetë të re
S’do të jemi në këtë botë
Por do të jemi nën dhe. 

Dija vlerën jetës
Deri sa të jesh gjallë
Se e ardhmja e njeriut
është e shkruar shumë më parë.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.