MЁNYRA E ABDESIT

 
Jemi muslimanė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Gzime Tunuzliu   
e enjte . 17 maj 2012

Kemi një fe që quhet ISLAM
jemi krenarë që jemi muslimanë 
Kemi një libër që quhet KURAN
një libër që zemrat na i qetëson. 

Kemi një ZOT që e quajmë ALL-LLAH
ALL-LLAHU ynë falë çdo gjynah
Kemi një pejgamber që e quajmë MUHAMMED
është i dërguari i Zotit dhe i fundit pejgamber. 

Kemi mend që na ka falë ai ZOT
Të mendojmë për të mirë e të mos mendojmë kot
Kemi dy sy që mund të shohim gjithçka
Mos të harrojmë se mund të mbesim edhe pa ta. 

Kemi një fe që quhet ISLAM 
jemi krenar që jemi muslimanë
kemi një libër që quhet KURAN
një libër që zemrat na i qetëson.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.