MЁNYRA E ABDESIT

 
Njė ditė PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Violeta Dervishaj-Pantina   
e martė . 24 prill 2012

Njё ditё vie vdekja
Njё ditё jeta shkon
Njё ditё do i lёmё tё gjitha
Njё ditё dheu i zi na mbulon. 

Edhe kjo botё ёshtё njё ditё
Nëse larg Zotit ke jetuar
Njё ditë, vetëm njё ditё
O njeri, a e di sa ke gabuar? 

Njё ditё do tё vdesёsh
E nuk do jetosh mё
Puno motër pёr atё botё
Se kjo nuk ёshtё asgjё. 

Jeto nё kёtё botё sikur udhёtar
Jeto nё kёtё botё sikur njё i huaj
Kujto që para Zotit ke me dhёnё llogari
Dhe pendohu shumё para Tij. 

Njё ditё do vie Kiameti
Njё ditё dynjaja pёrfundon
Njё ditё vie Dita e Gjykimit
Kur Allahu disa i falё e disa i dёnon. 

Njё ditё do tё presim shumё
Para Allahut tё Madhёruar
Njё ditё do tё japim llogari
Pёr çdo gjё qё kemi punuar. 

Disa do shkojnё nё xhenet
E disa do shkojnë nё xhehenem
Lumi ai që Allahun dёgjoi
Mjerё ai qё Allahun kundёrshtoi. 

O Zot, na falё tё gjithё muslimanёve!
O Zot, na mёshiro!
O Zot, bёje vend tonin xhenetin!
Dhe nga zjarri na shpёto!

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.