MЁNYRA E ABDESIT

 
Gjėra pėr tė cilat nuk do tė pyes Allahu PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e enjte . 12 prill 2012
 Allahu nuk të pyet për rrobat e tua të shumta në dollap, por sa veta i ke veshëmbathur. Allahu nuk të pyet sa e ke pasur rrogën mujore, por si e ke shfrytëzuar atë...


- Allahu nuk të pyet çfarë makine ke vozitur, por sa veta që nuk kanë pasur mjet udhëtimi ke bartur me të.
- Allahu nuk të pyet sa metra katrorë ke pasur shtëpinë, por sa veta ke pranuar në atë.
- Allahu nuk të pyet për rrobat e tua të shumta në dollap, por sa veta i ke veshëmbathur.
- Allahu nuk të pyet sa e ke pasur rrogën mujore, por si e ke shfrytëzuar atë.
- Allahu nuk të pyet çfarë pune ke pasur, por si e ke kryer atë punë sipas mundësive që ke pasë.
- Allahu nuk të pyet sa shokë ke pasur, por me sa prej tyre ke qenë i sinqertë.
- Allahu nuk të pyet në cilën lagje ke jetuar, por çfarë fqiu ke qenë me ata.
- Allahu nuk të pyet çfarë ngjyre të lëkurës ke pasur, por çfarë sekrete dhe mendime ke pasur për të tjerët.

Përktheu: Valdet Kamberi

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.