MЁNYRA E ABDESIT

 
1Prilli - mos gėnje! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sabri Vilanci   
e shtunė. 31 mars 2012

Po shkojnë ditët edhe muajt
dhe ja po hyjmë edhe në muajin prill
Por fatkeqësisht edhe këtë ditë
disa njerëz e kuptojnë si festë!


Dikush mendon më 1 Prill
Se çka dhe si me gënjyer,
se i gjori mendon
se nga kjo gënjeshtër ka me përfituar...


E thërret shokun, e thërret edhe vëllain...
Dhe i thotë se a dëgjove se çka kishte ndodhur
të kishte vdekur babai, nëna, vëllai...
e nuk mendon se nga kjo gënjeshtër
njeriu mundet ta pësojë shumë keq.


Për ata që besojnë Allahun aze ve xhel
Gënjeshtra nuk lejohet as në hajgare në Islam
Lexojnë e dëgjojnë ligjërata të dijetarëve muslimanë
se këtë kurrë nuk duhet ta përdorin, as për një moment.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.