MЁNYRA E ABDESIT

 
Tė synosh... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Avni Tafili   
e enjte. 22 mars 2012

Syno, syno shoqërinë, që të sundojë falja, mëshira, butësia e dashuria!Të synosh, të synosh ndërtimin e një shoqërie, që ajo të jetë e drejtë me veten, pastaj me të tjerët. Të ndërtosh një shoqëri, duke e ndërtuar veten, që ajo të mos gënjejë, të mos tradhtojë e të mos mashtrojë!

Të synosh, ta ndash një pjesë të fajit, për t’u bërë pjesë e përgjegjësisë për ta ndryshuar e përmirësuar gjendjen e shoqërisë.

Syno, syno shoqërinë, që të sundojë falja, mëshira, butësia e dashuria!

Le të jetë ky synim, synimi yt, për të ardhmen e ndritur të gjithsecilit! Duke i dhënë fund, përfundimisht ankesave, hedhjes së fajeve, fyerjeve.

Le të fillojë një frymë e re, fryma e përpjekjes! Dhe synimi fillon prej vetvetes! Syno, zgjohu! Pastaj syno familjen tënde, zgjimin e saj.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.