MЁNYRA E ABDESIT

 
Pranvera arabe 2011 PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sabri Vilanci   
e mėrkurė . 14 mars 2012

Të gjithë muslimanët e botës u gëzuan
Se muslimanët janë betuar
që diktatorët nga pushteti me i larguar,
se janë vetë ata që besimin e pastër islam 
mundohen me na e larguar,
për këtë të gjithë diktatorët nga pushteti duhet me i larguar.
 
U gëzuam e gjithë bota muslimane
se diktatorëve fundi po ju vjen,
Shumë masakra në popullin e vet kanë bërë
kanë vrarë gra, pleq dhe fëmijë.
E në fund tre diktatorë me ndihmën e Allahut
Ata i larguan,
por në Siri diktatori ende ka mbetur.
 
Ky gjakpirës i Islamit nuk njeh kufi
I vranë vëllezërit muslimanë, që dëshirën të tjerëve t’ua plotësojë,
Por Allahu është i Fuqishëm dhe Mëshirues
Dhe me emrin e Allahut edhe ky si ata tre gjakpirësat ka me pësuar,
Lusim Allahun që diktatorët me i shkatërruar. Amin!
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.