MЁNYRA E ABDESIT

 
A e dini kush ėshtė femra muslimane (?!) PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e martė . 13 mars 2012

Ajo…
Që Allahun ka marrë për Zot,
Që Muhamedin, paqja qoftë mbi të, ka marrë për Pejgamber,
Që Kur’anin ka marrë për argument,
Që Hadixhen ka marrë për shembull,
Që xhenetin ka marrë si qëllim të saj,
Që turpin ka marrë si moral,
Që kur e dëgjon ezanin e fal namazin,
Që imani i saj është fshehtësia e fatbardhësisë së saj,
Që kur bie nata, ngrihet dhe lut Allahun,
Që kur do, e do bashkëshortin e saj,
Që kur e shikon, vëren dritën në fytyrën e saj,
Që zemrën e ka të ndërtuar nga të përmendurit e Allahut.

Përktheu: Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.