MЁNYRA E ABDESIT

 
Shtėpi me interes... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 09 shkurt 2007

Pyetje:
Es-selamu alejkum!
Jetoj në Amerikë dhe desha ta di se a më lejon Islami të blej shtëpi 
me interes pasi këtu nuk ka opcion tjetër.
Kam shumë dëshirë të kam një shtëpi timen por nuk e di a më lejohet
kjo mënyrë e blerjes në Islam. Pres përgjigjen tuaj. Faleminderit!


Kjo pyetje nuk është e qartë.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.