MЁNYRA E ABDESIT

 
A e di kė e do Allahu? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e mėrkurė. 15 shkurt 2012
 ”... Allahu i do të devotshmit”. (Ali Imran: 76)
”... Allahu i do ata të cilët mbështeten tek Ai.” (Ali Imran: 159)
Allahu, azze ve xhel-le, ka thënë:

”... Allahu me të vërtetë i do ata që pendohen dhe i do ata që pastrohen.” (El-Bekare: 222)
”... Edhe Allahu i do punëmirët.” (Ali Imran: 134)
”... Edhe Allahu i do durimtarët.” (Ali Imran: 146)
”... Allahu i do të pastërtit.” (Et-Teube: 108)
”... Allahu i do të drejtët”. (El-Maide: 42)
”... Allahu i do të devotshmit”. (Ali Imran: 76)
”... Allahu i do ata të cilët mbështeten tek Ai.” (Ali Imran: 159)
Allahu i do ata të cilët luftojnë për hir të Allahut në radhë si mure të fortifikuara.” (Es-Saff: 4)

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.