MЁNYRA E ABDESIT

 
I nderuari njeri! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Avni Tafili   
e shtunė . 04 shkurt 2012

Zoti nuk të rëndon
Ndaj krijesave të Veta
Dhunë nuk ushtron
I Gjithëfuqishëm është
I tërë sundimi Atij i takon
I Butë dhe i Urtë
I Mëshirshëm dhe i Dashur
Me butësi të thërret
Thirrjes së Tij t’i përgjigjesh
Nëse Zotit i bindesh
Dhe adhurues i denjë ndaj Tij bëhesh
Sot është dita e tubimit
Dita kur Zoti të parin e njerëzimit krijoi
Vrapo në rrugën e Tij
Me qëllimin e ekzistencës sate të njihesh!


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.