MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur zemrat lule ēelin PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Avni Tafili   
e hėnė . 24 tetor 2011

S’je gati, edhe nëse je gatuar
Ke nevojë edhe për pak ujë,
Le të piqet avash-avash pastaj.
Mos nxito!
Lulet nuk çelin vetëm në pranverë,
Kur zemrat janë ujitur e ndriçuar,
Edhe vjeshta është pranverë,
Kur prej kraharorëve tanë,
Lulet e shpresës së sigurt gufojnë,
Për ngadhënjimin tonë!
Fitoren tonë të gjithë e gëzojnë,
Edhe ata që kundër nesh luftojnë,
Sepse ne mendojmë dhe besojmë,
Për të ndërtuar, jo rrënuar,
Për të ndriçuar, jo errësuar,
Për të përhapë paqe e dashuri,
Jo dhunë e urrejtje!
Nëse dëshminë tonë s’e pranojnë,
Atëherë ata vetë do ta dëshmojnë!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.