MЁNYRA E ABDESIT

 
Thirrja jonė! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Avni Tafili   
e shtunė . 24 shtator 2011


Fjala e këshilla,
përgëzimi e qortimi,
Brenga e dëshira.
Vendosmëria e qëndresa,
Guximi e vazhdimësia,
Loti e djersa.
Madhështi që nuk ulet,
Fuqi që nuk mposhtet,
Shpresë që nuk tretet,
Burim që nuk shterohet,
Dritë që nuk shuhet!
Mundimi, mendimi yt,
Ëndrra, ndryshimi yt,
Lodhja, qetësia jote,
Përpjekja, lëvizja jote,
Brenga, lumturia jote,
Pikëllimi, shpëtimi yt,
Shpresa, vendimi yt,
Guximi, ngritja jote,
Vendosmëria, zgjimi yt!
Qëllimi, takimi me Zotin tonë,
Krijuesi im dhe i yti,
I të gjithëve,
Dhe i çdo gjëje,
Tek i Cili, tubimi ynë!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.