MЁNYRA E ABDESIT

 
Disa thėnie tė ēmuara PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Rita   
e diel. 18 shtator 2011


"O biri i Ademit, si mendon që zemra jote do të zbutet me recitimin e Kur'anit, kur gjatë tërë leximit synim ke të arrish në fund të sures?!"
- Hasan el-Basriu

"Nuk është asketizëm të mos posedosh (mbizotërosh) asgjë, por asgjë të mos  mbizotërojë ty.” - Ali ibn Ebu Talibi

 
"Sa i gjorë është njeriu! Sikur t'i frikësohej zjarrit aq sa i frikësohet varfërisë, do të hynte në xhenet." - Jahja ibn Muadhi

"Kjo botë është sikur hije, vrapo pas saj dhe kurrë nuk do të jesh në gjendje ta zësh atë; ktheja shpinën asaj dhe nuk do të ketë zgjidhje tjetër pos që të të vie pas." - Ibn Kajimi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.