MЁNYRA E ABDESIT

 
Ēka tė bėj me letrėn e gjetur nėn derė? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga ...   
e mėrkurė. 10 gusht 2011
Pyetje:

Es selamu alejkum!

Ju lutem shumë të më tregoni se çfarë janë këto shkrime që i kam gjetur.

Këto shkrime i janë propozuar të afërmes sime që të futen nën derën kryesore të shtëpisë me arsyetimin se këto do t'ia ruajnë asaj shtëpinë nga të këqijat e mundshme siç janë: vjedhjet, djegiet ... etj.

Unë për vete asnjëherë nuk i kisha dëgjuar ose lexuar këto fjalë!!!

Ju lus shumë që sa më shpejt të më tregoni se çfarë kuptimi kanë sepse jam duke dyshuar se edhe unë mundem t'i kem të vendosura nën derën e shtëpisë sime.

Ky shkrim ishte kështu i renditur dhe i shkruar katër herë në fletën e njëjtë me shkronja të mëdha:

1. Jenlina
2. Mekthelina
3. Methalina
4. Merrnush
5. Desurnush
6. Sadhenush
7. Kefeshtetaj - Junush
8. Katmir

All-llahu ju shpërbleftë!

Përgjigje:

Alejkumus selam ve Rahmetullah!

Nuk keni nevojë të shqetësoheni për letrën që e keni gjetur nën derë. Atë letër thjesht  digjeni dhe mos i vëni mendjen gjithaq.
Sa i përket këtyre emrave nuk kam njohuri, por mund të jenë emra shejtanësh.

Allahu e di më së miri! 

                                                                                       Muhamed Dërmaku
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.