MЁNYRA E ABDESIT

 
Vdekja PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Albulena Bajrami   
e mėrkurė. 07 shkurt 2007


O Zot që krijove vdekjen, 
dheu trupin kur t’ma mbulojë.

Deri atëherë kur Ti, më ringjall,
Zgjeroje varrin dhe ma bën dritë.

Vdekjen çdo herë e mendoj,

ndihmë dhe falje nga Ti kërkoj,
 mëshira Jote të më mbulojë,

në varr kur do të shkoj.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.