MЁNYRA E ABDESIT

 
Pesė kėshillat e Aliut r.a. PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Rita   
e mėrkurė. 06 korrik 2011


1. Mos të shpreson robi në askënd pos në Zotin e tij.
2. Dhe, pasi që robi të ketë shpresuar vetëm në Allahun, mos të ketë frikë pos prej mëkatit të tij.
3. Injoranti mos të turpërohet asnjëherë të pyet për atë që nuk di. 
4. Gjithsesi mos të turpërohet i dijshmi kur pyetet për atë që nuk di, të thotë nuk e di.
5. Ti në këtë botë ke sprova dhe e din se sabri e ka pozitën te imani sikur koka që e ka te trupi. Ashtu si koka që nuk funksionon pa trup as imani pa sabër (ose anasjelltas).

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.