MЁNYRA E ABDESIT

 
Pėrse nuk pendohesh? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Arta   
e mėrkurė. 06 korrik 2011
Përse ti ec hapave të shejtanit?
Që të jesh banor i xhehenemit.
Përse nuk pendohesh?
Jeton  në këtë dynja si një mbret,
a thua do të jesh në të për jetë?
Për Zotin joooo!
Kjo dynja është kalimtare.
Pendohu sa më parë,
dera e pendimit gjithmonë është e hapur.
Allahu pendimin do ta pranojë.
Përse atë që Zoti ty ta dhuroi
n'haram ti e shpenzon?
Jo, nuk largohet stresi dhe mërzia me duhan e raki.
lëre atë ti, o njeri...!
Fale namazin, se për Zotin atëherë do të gjesh
atë qetësi që me vite je duke kërkuar.
Pendohu, o rob i Allahut që të jesh i shpëtuar.
Lëri diskotekat që janë bërë pjesë e jetës tënde!
Largohu nga kjo që je duke vepruar!
Lute Zotin që të jesh i shpëtuar,
se vdekja do të merr dhe atëherë do bëhesh dhe.
Shtëpia jote, varri do të jetë.
Mos lejo, o njeri, që trupi yt të digjet në zjarr,
që në xhehenem të jesh përgjithmonë.
Pendohu, pendohu...!
Përse nuk pendohesh?
O Zot, lësho mëshirë mbi ne
që të jetojmë si myslimanë të vërtetë
në këtë jetë... 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.