MЁNYRA E ABDESIT

 
Cilat dua t'i them, para se tė filloj tė lexoj? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė. 06 shkurt 2007
Redaksi e nderuar!
Kam një pyetje. Jam studente e elektroteknikës dhe dëshiroj të më tregoni se cilat dua duhet t’i them para se të filloj të lexoj; cila ditë dhe cila kohë është më e preferuar për të mësuar. Nëse keni mundësi m'a ktheni përgjigjen sa më shpejt! Allahu ju shpërbleftë me Xhenet dhe ju falënderoj për mirëkuptim!
Selam alejkum!

Përgjigje:
Alejkum selam!
Motër, nuk ka ndonjë dua të veçantë për këtë por Muhammedi, alejhi selam, ka filluar punën me emër të Allahut (Bismilahi Rahmani Rahim) dhe nëse  lexoni ndonjë dua nga Kur’ani është më mirë, kurse për kohën është duaja e të  Dërguarit të Allahut: “O Allah, dërgoj bereqet umetit tim në mëngjes” , e për ditën, të gjitha ditët janë për mësime dhe punë.

                                                                                                   
Bedri Robaj 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.