MЁNYRA E ABDESIT

 
Shoku i pėrjetshėm PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė. 24 gusht 2010
 

 

 


Nganjëherë në jetë,

ju gjeni një shok special

Dikënd i cili ta ndryshon jetën

vetëm duke u bërë pjesë e tij
 

Dikend i cili të bën të qeshesh

derisa ju nuk mundeni të ndaleni

Dikend i cili të bën të besosh

që e vërteta është e këndshme në botë


Dikend i cili të bind

se e vërteta është një derë e pambyllur

që vetëm prej teje pret ta hapësh atë

ky është miku i përjetshëm
 
Kur ti je i rënë

dhe bota duket e errët dhe e zbrazët,

Shoku i përjetshëm ta ngrit lartë shpirtin

dhe bën që bota e zbrazët dhe e errët

papritmas të duket e plotë dhe e ndritshme
 

Shoku i përjetshëm gjindet afër teje

në kohët e vështira, zymta dhe hutuara

Nëse kthehesh dhe ec përpara

shoku i përjetshëm të përcjellë

Nëse e humb rrugën

shoku i përjetshëm do të këshilloj

dhe do të inkurajoj.
 

Shoku yt i paharuar ti mban duart

dhe të tregon që

çdo gjë do të jetë në rregull.

Dhe në qoftëse gjen një shok të tillë,

ti ndihesh i lumtur dhe komplet,

sepse nuk ke nevojë të mërzitesh.

Ti ke një shok të përjetshëm për jetë,

dhe përjetësisht pa fund.
 

“ pjesa jote është ritur në mua,

përjetësisht së bashku do të jemi,

asnjëherë të ndarë,

ndoshta në largësi,

por jo në zemër”
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.