MЁNYRA E ABDESIT

 
A ėshtė haram tė mbaj ditar personal? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 15 korrik 2010
Pyetje:

A është haram të mbaj një ditar ku të shkruaj çdo ditë për ngjarjet që më kanë ndodhur, se kam dëgjuar se nuk është e lejueshme?Përgjigje:

Alejkum selam!

Nuk ka pengesë të mbahet ditar personal, duke synuar që të mbahen aty ndodhitë që kanë vlerë të kujtohen dhe që stimulojnë për vepra të mira, e jo të shënohen mëkatimet ditore, të cilat ke shpresë se Allahu mund t’i falë, por ti ia zbulon vetes dhe dikujt tjetër që mund t’i lexojë ato ndodhi.

Allahu e di më së miri! 

                                                     Muhamed Dërmaku
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.