MЁNYRA E ABDESIT

 
Prolog PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sadbere Hashani   
e shtunė. 27 janar 2007


Ty o Zoti im të takon falënderimi,
Ty të takon madhështia,
Ty të takon lavdërimi.

I lartësuar Je, i lartësuar qofsh
Ditën e Ringjalljes të lus të na gëzosh.

Paqja dhe shpëtimi qoftë mbi profetin Muhammed
Që na mësoi shpëtim, ta shohim agimin.

Ty o Zoti im të takon falënderimi
Ty të takon madhështia, Ty të takon lavdërimi.


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.