MЁNYRA E ABDESIT

 
A kam sehire nė trup? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė. 04 maj 2010
Pyetje:

Selam alejkum!
 
Gjatë leximit të Kuranit fisnik mbrëmë përjetova një mundim në trup ku i gjithë trupi m’u lig dhe m’u terrua e gjithë dhoma. Lexova dy faqe dhe tërë trupi m’u lig. Çfarë mendoni se do të jetë kjo? A kam sehire në trup? Kam vizituar hoxhën po kjo është me vite, para 7 vitesh. Tash e ndiej veten mirë shumë, nuk kam ëndrra por kam mundim kur e lexoj Kuranin.
Allahu ju shpërbleftë me të mira!


Përgjigje:


Alejkum selam ve Rahmetullah!

Amin, edhe juve Allahu ju shpërbleftë me të mira!

Nuk keni nevojë motër që të shqetësoheni, por të njëjtën kohë, kurdo që t’ju jepet mundësia, do të ishte mirë që të shkoni tek ndonjë hoxhë që merret me kurimin e magjisë me Kur’an dhe të lexojë ai në praninë tuaj Kur’an, dhe më pas, në bazë të asaj që mund të vërehet eventualisht edhe do t’ju udhëzojë për hapat e mëtutjeshëm. Mund të keni të shkelur e mund edhe diç tjetër të ngjashëm, por nëse ndjeheni mirë gjatë namazit, atëherë edhe gjatë leximit të Kuranit do të kalojë me fuqinë e Allahut dhe vullnetin e Tij.

Allahu e di më së miri!                                                          Muhamed Dërmaku
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.