MЁNYRA E ABDESIT

 
PSE NJERIU E HUMB VETVETEN? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Advije Zeqiri   
e premte . 23 prill 2010
ىط                                                          
                      Çdo ditë njeriu lodhet nga problemet e ndryshme.
                      Tërë kohën e mundon veten për të mirat e kësaj jete.
                      Punon pa u ndalur për të jetuar një jetë moderne.
                      Duke mos menduar, çka e pret pas vdekjes?
   
  
                      Asgjë njeriu nuk do të merr me vete.
                      Profesioni, pasuria dhe fëmijët i takojnë kësaj jete.
                      Besimi dhe veprat e mira janë çelës për jetën tjetër.
                      Pyes: Pse njeriu e humb vetveten?

  
   

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.