MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur nė ėndėrr sheh burrin e vdekur... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 18 janar 2007
Pyetja:
Halla ime ka parë në ëndërr burrin e saj (i cili  ka vdekur më herët në komunikacion) me një dash në dorë dhe duke i thënë asaj: preje këtë për mua.
Dhe unë kam parë në ëndërr duke ia prerë flokët një vajze.

Përgjigja:

Falenderimi i takon Allahut. Paqja dhe mëshira e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij, shokët e tij dhe mbi të gjithë besmitarët.
 

Jep sadak dhe preje një dash për të, sepse atij i ka ngelur një zotim pa e përfunduar.
Ndërsa sa i përket prerjes së flokëve. Nëse prerja e flokëve nuk ia humb bukurinë e flokëve dhe të vajzës, do t’i bësh asaj që e ke parë në ëndërr gjëra të mira. Ndërsa nëse prerja e flokëve është e madhe  në mënyrë që ajo të humb bukurinë e saj apo të iu përngjaj flokëve të burrave, do të ndodh mes ju dyjave një sprovë dhe një konflikt.

                                                                         Hoxhë: Husejn Esserraxh
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.