MЁNYRA E ABDESIT

 
A ėshtė gjynah shkulja e vetullave? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 29 janar 2010
Pyetje:

Selam alejkum!
Unë jam një grua e martuar dhe e fali namazin rregullisht qe 2 vite. Dua ta di se  është gjynah me i shkul femrat vetullat, sepse dikush thotë është gjynah e dikush thotë nuk është gjynah, meqenëse unë nuk i kam hequr ato prej se kam dëgjuar se është gjynah.


Përgjigje


Alejkum selam ve Rahmetullah!

Po motër, shkulja e vetullave është vepër e ndaluar haram me tekst të drejtpërdrejt nga i Dërguari Muhamed, paqja dhe lavdërimi i Allahut qofshin mbi të. Lexo këtë përgjigje në këtë link:
http://pertymoter.net//index.php?option=com_content&task=view&id=971&Itemid=30
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.