MЁNYRA E ABDESIT

 
A lejohet mbajtja e peshqve ne akuarium? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė. 19 gusht 2009

Pyetje:

Esselamu aleikum!

A lejohet mbajtja e peshqve ne akuarium?Përgjigje:


Alejkumus selam ve Rahmetullahi ve berekatuh!


Alejkumus selam ve Rahmetullahi ve berekatuh!


Po, lejohet të mbahen peshqit në akuarium, derisa i ushqen dhe i mirëmban. I Dërguari, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, përmendi dënimin për gruan që e mbylli macen dhe as nuk e ushqente e as nuk e lironte të dalë e të ushqehet jashtë.

Derisa i ushqen peshqit, i krijon kushte për jetesë dhe i mirëmban, lejohet të mbahen.

Allahu e di më së miri!


                                                          Muhamed Dërmaku

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.