MЁNYRA E ABDESIT

 
Unė kam vendos PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Imrane Asani   
e enjte. 11 qershor 2009

Pse po më gjykoni,
më leni të qetë,
mos më fajësoni
mos m’u vërsulni.
Unë kam zgjedh rrugën në të cilën gjej qetësinë e shpirtit,
më është bezdisur kjo jetë, dhe njerëzit që jetojnë në të.
Pse nuk më kuptoni, se zemra ime tash është më e qetë.

Unë dua të jem vetëm,
nuk dua asnjë fjalë të ma thoni,
unë kuptova rrënjët e kësaj bote,
andaj unë zgjodha MBULESËN.

E mbulova këtë trup nga mishi,
unë jam e urdhëruar nga ZOTI ta ruaj bukurinë time,
të mos bëhem kukull në duart e gjithkujt.

Andaj më kuptoni, o njerëz, mos më nënçmoni!
Unë kam nderin më të lartë në fenë time,
dhe shpërblimin më të çmuar te Zoti im.

 
 

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.