MЁNYRA E ABDESIT

 
Zoti ėshtė i vetėm PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Arta   
e premte . 08 maj 2009
Zoti është i vetëm

Dhe duhet t
'i besojmë.

Ndihmë prej Tij t'kërkojmë

dhe mëshirën që të na mëshirojë...

Zoti është Krijuesi ynë

dhe duhet t
'i besojmë.

Falje prej Tij t'kërkojmë

që në rrugën e drejtë të na udhëzojë.

Zoti është Mëshirues

dhe duhet t
'i besojmë.

Ai mëkatet na i falë dhe lutjet na i pranon.

Zoti sheh dhe dëgjon

Por ne s'duhet të gabojmë.

Por veç në Zotin të besojmë.

Zoti ësht një

Krijuesi i kësaj gjithësie.

Zoti ne na ruan dhe na udhëzon

dhe me çdo të mirë Ai na furnizon

të mirat e Tij nuk mund t
'i numërojmë.

Por e lusim që jetën të lumtur dhe pa mëkate

në këtë botë ta jetojmë...
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.