MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur sheh minjtė nė ėndėrr... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 30 nėntor 2006Pyetje: Vëllai im ka kohë që sheh të njëjtën ëndërr. Ai i sheh disa minj të mëdhenj (‘pacova’) që dalin nga uji ose nga tavani ndërsa ai ik i frikësuar. Ju lutem m’a shpjegoni!.

Përgjigje:
Pejgamberi s.a.v.s i ka shpjeguar minjtë si fesatxhinj të vegjël. Nëse vëllai juaj i  sheh ata duke e sulmuar, le të ruhet nga disa njerëz të cilët e xhelozojnë dhe nuk ia dojnë të mirën.Le ta lusë Allahun xhele shanuhu që ta ruajë prej sherrit të tyre. Allahu e di më së miri!  

                                                                                
Sheikh Husejn Saraxhi
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.