MЁNYRA E ABDESIT

 
Pse i dhemb koka tezes sime? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė . 31 mars 2009

Pyetje:

Tezes sime po i dhemb koka dhe shkon te mjeku, por mjeku nuk i 
thotë asgjë. A mund të më tregoni për këtë rast?


Përgjegje:

Nëse tezja juaj vuan nga dhembja e kokës dhe mjekët nuk vërejnë ndonjë shkak patologjik që e shkakton atë dhembje, si dhe nëse krahas dhembjes së kokës ka simptoma të tjera, si: heshtja e vazhdueshme, dëshira për ndejë të vetmuar, urrejtja e ndejave me kallaballëk etj., atëherë do të ishte mirë që ajo të kërkojë shërimin e Allahut te ndonjë hoxhë që bën leximin e Kur’anit dhe shëron me ndihmën e Allahut sipas mënyrave të lejuara dhe të legjitimuara me Sheriat (që bën Rukje sipas Sheriatit). Në të kundërtën le të ruhet nga ata të ashtuquajtur hoxhallarë që shkruajnë hajmali dhe thirren kinse bëjnë shërimin në mënyra të rregullta.

Allahu e di më së miri!


                                                   Muhamed Dërmaku

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.