MЁNYRA E ABDESIT

 
Modele tė ndryshme tė veshjeve PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte . 23 nėntor 2006

Kur’an
”Thuaju besimtareve të ndalin
shikimet e tyre, të ruajnë pjesët
e turpshme të trupit të tyre, të
mos zbulojnë stolitë e tyre përveç
atyre që janë të dukshme, le të
vejnë shamitë mbi krahrorin e
tyre dhe të mos ua tregojnë
bukuritë e tyre askujt përveç
burrave të vet, baballarëve të
vet ose baballarëve të burrave
të vet, djemve të vet ose djemve
të burrave të vet, vëllezërve të
vet ose djemve të vëllezërve të vet,
apo djemve të motrave të veta, ose
grave
të tyre (që u përmenden) dhe
robëreshave, të cilat i kanë në
pronesinë e tyre, ose shërbetorëve
nga meshkujt të cilët nuk ndiejnë
nevojë për femrat ose fëmijët që nuk
kanë arritur pjekurinë për gra. Le të
mos kërcasin me këmbët e tyre për
të zbuluar fshehtësinë nga stolitë e
tyre. Pendohuni të gjithë te Allahu,
o besimtarë, në mënyrë që të gjeni
shpëtim.”  (En-Nur: 31)
         
                 
                              Modele të vendosjes së shamisë

 

                                    

              Modele të vendosjes së shamisë para femrave
           
                                                     Veshje për në shtëpi
   


   
 
                                                Veshje për në shtëpi

 


                                 


                                 


 
                          

               

                                       Veshje për në shtëpi


                         
        
                                Veshje për në shtëpi


     
                                    Veshje  për në shtëpi
                     

                                    Veshje për në shtëpi


            
                              Veshje për në shtëpi


            
                                         Veshje për në shtëpi

      


   
                                  Veshje për në shtëpi


                                Veshje për në shtëpi


    

                                      Veshje për në shtëpi
           

                                 Veshje për në shtëpi


           
                             Veshje për në shtëpi  
   

                                Veshje për në shtëpi 

   

                               Veshje për në shtëpi
 

                                  Funda për në shtëpi


                             

                                       Funda  për në shtëpi                                          Komplete për në shtëpi
                             

                                    Veshje për në shtëpi                               

                                   Veshje për në shtëpi
                       
 

                                      Veshje për në shtëpi

             

                               
  
                                   Veshje për në shtëpi


 

                   

                                   Veshje për në shtëpi


  

                        

                                   Veshje për në shtëpi


               

                                 Veshje për në shtëpi 


      

                               Veshje për në shtëpi


                      

                             Veshje për në shtëpi

                      
                            Veshje për në shtëpi

    

       

                                Veshje për rrugë


                       

                                   Veshje për rrugë      

         Fustan për në shtëpi
          
             

                                     Fustan për në shtëpi


                                     Fustan për në shtëpi

                                     Fustan për në shtëpi

                           Fustan për në shtëpi


      


 


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.