MЁNYRA E ABDESIT

 
Mėshiroi o Allah PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Sahit Qerimi   
e enjte . 19 shkurt 2009


Prindër, o prindërit e mi,

Ëndërruat për jetën, islamin, të rritni fëmijë.

Ritet fetare, moralin,respektin,

Ju na i mësuat,

U sakrifikuat dhe shumë mund harxhuat,

Oh sa shumë ju duam që na edukuat.

Përherë mirënjohës dhe respektues u jemi,

Rënkimeve tuaja kurrë as " oh " as " uf " s'u themi.

Investuat në ne më të mirën që patët,

Ndërtuat në ne moralin më të pastërt.

Dashuri na dhatë, na mësuat për fe,

Është ky angazhimi i madh që treguat për ne.

Ruaji, fali e mëshiroi o Allah me mëshirën që ke.
 
 
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.