MЁNYRA E ABDESIT

 
A ėshtė haram mbajtja e dietės nė Islam? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e shtunė. 27 dhjetor 2008
Pyetje:
A është haram mbajtja e dietës në Islam?Përgjigje:
Jo, nuk është haram mbajtja e dietës, përveç nëse shkakton çrregullime dhe destabilizim të shëndetit tek personi që mban dietë. Për të mos ardhur deri te ndonjë sëmundje  e padëshiruar si rezultat i dietës, duhet përcjellë dietat që përshkruhen nga njerëz kompetentë dhe të tillat dieta lejohen.
Allahu e di më së miri!                                                 Muhamed Dërmaku
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.